Verslag Avifauna gr 1/2/3 KC De Entree

anwb_w760-3

Verslag bezoek Avifauna gr. 1/2/3 Entree

13 september zijn wij met groep 1, 2 en 3 naar avifauna geweest. Na een lekkere gezonde lunch in de bus hebben wij in groepjes door het park een route gelopen en heel veel geleerd over alle verschillende vogelsoorten die er leven in avifauna. Er stonden op verschillende plekken mensen die ons van alles konden vertellen over het dier waar we naar keken, met daarbij allerlei bijzondere attributen die we mochten aanraken en bekijken.  

Hierna was het tijd voor de vogelshow. Wij kregen letterlijk in ‘vogelvlucht’ te zien hoe deze dieren eten en jagen zoals zij in de natuur gewend zijn. Wel 100 vogels kwamen hierbij in actie en dat leidde tot spectaculaire duikvluchten en prachtige vliegbewegingen. Iedereen was hier vol bewondering naar aan het kijken.  

Als afsluiter hebben we nog even gespeeld in de speeltuin waar ze heel veel gave glijbanen hadden en zelfs een groot luchtkussen. Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, het was een hele leuke dag!  

Marit Hoornik (coördinator bredeschool/rsdag KC De Entree)

Gerelateerd berichten

Verslag Avifauna gr 1/2/3 KC De Entree
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Lees verder