Huiswerkbegeleiding groep 5/6/7 KC De Toverberg

huiswerk1

Huiswerkbegeleiding gr. 5/6/7 KC De Toverberg

Groep 5 vertelt:
Zakaria is onze meester. Na schooltijd is er een kwartiertje voordat de les begint. In dat kwartiertje mag je even chillen, je kan wat eten en daarna moet je aan het werk. Je mag met z’n tweeën samenwerken als je dat zachtjes doet. Als iets niet lukt, steek je je vinger op en komt de meester je helpen als je een vraag hebt. Hij legt het duidelijk uit en helpt heel goed. 

Groep 6 vertelt: 
Wij vinden het handig en goed om bij huiswerkbegeleiding te zijn. Je kan ook met je buren overleggen als de meester anderen helpt. Hij geeft goede en uitgebreide instructie, dus niet dat hij het even snel laat zien. Als hij het de eerste keer uitlegt en we snappen het niet, dan legt hij het nog een keer uit maar dan een beetje anders. De meester is soms ook wel grappig en dan kunnen we lachen. 

Groep 7 vertelt: 
Wij vinden de huiswerkbegeleiding handig want dan hebben we sneller ons huiswerk af. De meester is aardig maar soms ook streng. Maar dit hebben we wel nodig. Hij helpt ons goed. Als je iets vraagt legt hij het uit en laat hij het je zelf maken, daarna komt de meester terug om te kijken of het gelukt is. Thuis hebben wij niet altijd hulp of ze snappen het niet en hij kan het goed uitleggen. 

Gerelateerd berichten

Huiswerkbegeleiding groep 5/6/7 KC De Toverberg
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Lees verder