Voorstelling Aires en de ondeugende wolf 6/7/8 Buytenkans

Verslag voorstelling Aires en de ondeugende wolf groep 1/2 Buytenkans

In ‘Aires en de Ondeugende Wolf’ vertelt het Grote Sprookjesboek opnieuw de mooiste verhalen. Alle sprookjes in de wereld komen uit dit magische boek. Maar deze keer is er een twist: niet iedereen is blij met hoe de sprookjes eindigen. De ondeugende wolf vindt dat hij ook recht heeft op een ‘lang en gelukkig’ leven. Met een eigenwijze grijns smeedt hij een listig plan om alle sprookjes te veranderen, zodat hij de held kan zijn in elke vertelling.

Aires gaat met de kinderen aan de slag om die ondeugende wolf een lesje te leren, met humor, goocheltrucs en samenwerking gaan Aires en de kinderen de strijd aan om de sprookjes te redden en het Grote Sprookjesboek weer in ere te herstellen.

De kinderen hebben wederom genoten van deze voorstelling van Aires. Er is veel interactie en de kinderen mogen ook zijn assistent zijn. Doordat alleen de stem van de wolf te horen is, is het voor de kleintjes ook niet te eng.

Gerelateerd berichten

Voorstelling Aires en de ondeugende wolf 6/7/8 Buytenkans
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Lees verder