Voetbal 7/8 Entree

Voetbal 7/8 Entree

16sept(sept 16)14:4503jul(jul 3)15:45Voetbal 7/8 Entree

Details

Samenwerkingen tussen Bredeschool en het programma “Alleen jij bepaalt”

“Alleen jij bepaalt” is een sportprogramma voor leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs, dat gestructureerde vrijetijdsbesteding biedt. Hiermee willen wij zorgen voor een positieve ontwikkeling van jongeren door hen kennis te laten maken met sport. Deelnemers worden minimaal twee jaar professioneel begeleid door hun rolmodel (de hoofdtrainer) en werken aan persoonlijke doelstellingen die zijn opgesteld.

Door deze langdurige deelname krijgen de jongeren de tijd om te wennen aan de nieuwe sociale structuur en kunnen ze uiteindelijk instromen binnen de vereniging in een regulier team. Het programma is volledig kosteloos; we vragen alleen tweemaal per week aanwezigheid van de deelnemer en aanwezigheid bij toernooien of wedstrijden.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen de leerlingen op 9 september kennismaken met het programma door het volgen van een voetbalclinic op school. Na de clinic ontvangen de leerlingen een inschrijfformulier, dat vervolgens op school moet worden ingeleverd. Meer informatie kunt u vinden op www.alleenjijbepaalt.nl.

De voetballessen zijn het gehele schooljaar op maandag en donderdag, ook in de vakanties. Houdt er dus rekening mee als je je hiervoor wilt inschrijven dat je je niet kunt inschrijven voor een andere activiteit op deze dagen.

 

Meer

tijd

14:45 2:45pm - 15:45 3:45pm(GMT+02:00)

Plan route

Comments are closed.

Voetbal 7/8 Entree
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Lees verder