Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen! Hier hebben we de antwoorden verzameld op de meest voorkomende vragen over Brede School Unicoz. Of je nu een ouder, leerling of geïnteresseerde bent, we hopen dat je hier de informatie vindt die je zoekt. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag verder!

Onze Brede School biedt een breed scala aan workshops voor kinderen van alle leeftijden, variërend van kunst en cultuur tot sport en technologie. Zo zijn er bijvoorbeeld muzieklessen, schilderworkshops, danslessen, sportactiviteiten en programmeercursussen.

Inschrijven voor workshops kan eenvoudig via onze website. Ga naar de pagina ‘Aanbod’ en klik op de workshop waarin je geïnteresseerd bent. Daar vind je een inschrijfformulier dat je kunt invullen en verzenden.

U kunt uw kind voor meerdere activiteiten opgeven, maar we streven ernaar om elk kind aan minimaal 1 activiteit te laten deelnemen. Het kan dus zo zijn dat wanneer er veel aanmeldingen zijn voor een activiteit, wij contact met u opnemen om te bespreken welke activiteit de eerste keus is van uw kind. Zo zorgen we ervoor dat meerdere kinderen naar een activiteit kunnen.

Wanneer een workshop vol is, kun je je kind op de wachtlijst laten plaatsen. Mocht er een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met je op. We proberen ook regelmatig populaire workshops opnieuw aan te bieden om aan de vraag te voldoen.

De kosten van de workshops zijn gratis dankzij subsidies vanuit de gemeente en de overheid.

De workshops vinden meestal plaats op de eigen school. Voor de meeste workshops gebruiken we onze goed uitgeruste lokalen en sportzalen.

De exacte locatie wordt vermeld bij de beschrijving van elke workshop. Mocht een workshop op een externe locatie zijn dan wijzen wij u erop dat ouders dan zelf verantwoordelijk zijn voor het halen/brengen.

Onze workshops worden gegeven door gekwalificeerde en ervaren professionals op hun vakgebied. Dit kunnen bijvoorbeeld kunstenaars, sportcoaches, muzikanten of docenten zijn, die allen een passie hebben voor het werken met kinderen.

Als de workshop nog niet is begonnen kunt u via de website uw kind weer afmelden. Als de workshop is begonnen gaan we ervan uit dat uw kind de reeks lessen afmaakt. Kan uw kind door omstandigheden echt niet meer komen, meld dit dan via de mail (bredeschool@unicoz.nl) zodat een ander kind deze plek kan innemen.