Bijles begrijpend lezen 7/8 Regenboog (maandag)

Bijles begrijpend lezen 7/8 Regenboog (maandag)

25sept01julBijles begrijpend lezen 7/8 Regenboog (maandag)12 Deelnemers

Details

Bij Talenten van Morgen begrijpen we dat begrijpend lezen een belangrijke vaardigheid is voor kinderen. Daarom bieden wij op maandagen klassikale lessen begrijpend lezen aan op Basisschool De Regenboog. Onze begeleiders werken samen met de kinderen om hen te helpen begrijpend lezen op een effectieve manier onder de knie te krijgen. We leren hen verschillende strategieën en technieken om tekst beter te begrijpen.

Door actief te lezen, sleutelwoorden te identificeren en verbanden te leggen, geven we de kinderen de tools om teksten beter te begrijpen. Met klassikale instructie en individuele begeleiding creëren we een stimulerende omgeving waarin kinderen hun begrijpend lezen vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

De lessen zijn het gehele schooljaar en starten op 25 september 2023 m.u.v. de vakanties en studiedagen en laatste schoolweek van 14.45 tot 15.45 uur.

 

Meer

tijd

14:45 2:45pm - 15:45 3:45pm(GMT+02:00)

locatie

Basisschool De Regenboog

Other Events

Basisschool De Regenboog

Reserveer

Reserveren is momenteel gesloten

Wil je toch liever niet?Wijzig uw reservering

Comments are closed.

Bijles begrijpend lezen 7/8 Regenboog (maandag)
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Lees verder